Sarpsborg J12 i Petter Wessel cup 2019 02.03.2019
Skrevet av: Kjell Kenneth Pettersen
Sterk innsats, semifinale og to spillere på All Star Team! I helgen deltok Sarpsborg J12 i Petter Wessel Cup i Larvik.

Det ble en flott forestilling for de mange fremmøtte publikummerne, og jentene tar stadig nye steg i håndballen. På lørdag ble det spilt gruppespill der vi møtte en meget sterk pulje med blant annet fjorårets vinnere fra Gulset.

Vi startet med en komfortabel seier 11-8 mot Vestby HK. I den neste kamp møtte vi Konnerud IL og her ble det en jevn og spennende kamp. Det lå lenge an til seier, men Konnerud kom sterkt tilbake og det endte uavgjort 11-11. Før siste kamp var det mye spenning i luften da motstanderen var Gulset IF, laget som vant hele PW-cup i 2018. Men jentene hadde forberedt seg godt og taktikken fungerte perfekt - det ble en knusende seier der Sarpsborg-jentene briljerte på banen og vant 10-4! Stemningen stod i taket og det tok flere timer før pulsen kom tilbake til normalen igjen for både spillere, trenerteam og den store heiagjengen som hadde tatt turen til Larvik. Her viste jentene at de er et lag som kan gjøre det svært godt i tiden som kommer.

Jentene endte som puljevinnere.

På søndag var det klart for A-sluttspill. I første kamp møtte jentene Flint Tønsberg og gikk videre etter en sterk 10-5 seier. Neste kamp var 8.dels finale med Skreia fra Toten på den andre banehalvdelen. Her ble det også en sterk og trygg seier 13-9.

I kvartfinalen var det Haslum som var motstandere, det tok litt tid før jentene kom i gang og det første SIL-målet kom 8 minutter ut i første omgang. Men når de først kom i gang var det ingen tvil om hvem som var det beste laget og det endre med 9-5 seier til SIL-jentene.

I semifinalen ventet Nordstrand som denne gangen ble for sterke for oss. Det ble tap 9-2 mot et solid lag som også vant hele cupen. Det positive her er at vi ser at heller ikke Nordstrand er uoppnåelige å slå hvis vi spiller opp mot vårt beste. Så her er det bare å brette opp armene og gjøre seg klar til neste gang så skal vi nok gi dem en ny kamp om ikke så lenge. En fantastisk hyggelig nyhet kom på tampen av cupen: Sarpsborg fikk to spillere med på cupens All Star Team. Anniken og Tomine ble kåret til to av cupens beste spillere, og vel fortjent var det!

 


LERØYSERIEN:

 

 

 

Platinapartner

Sølvpartner

HovedsamarbeidspartnerMotta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her

Daglig leder: Wivian Kollvangsnes
Styreleder: Michael Thomsen
Økonomi : Trine Langvik Stang 
Webansvarlig: Kjell Kenneth Pettersen  
Organisasjonsnummer: 996361764
Adresse: Stanggrenda 21, 1708 Sarpsborg
Kontonummer: 1020.30.62791