Thomas Næss dømte regionsfinale 02.04.2019
Skrevet av: Kjell Kenneth Pettersen
Lørdag den 30.mars var Thomas Næss (til høyre) fra Sarpsborg IL, med sin makker Anders Pollen fra Gressvik IF, i Eika Fet Arena for å dømme region cup finale.

Det ble kombinert med dommersamling på Scandic Helsfyr hotell, hvor de fikk faglig påfyll, gjennomførte bip test og spiste god mat i godt selskap med andre dommere. Etter en overnatting i gode senger på hotell, reiste de samlet til Eika Fet Arena, hvor alle cupfinalene ble avviklet.

Dommerne som dømte disse kampene, har vært en del av Region øst sine dommerutviklingsgrupper (boblene) og ble håndplukket for anledningen. Nytt for sesongen er at Region øst har opprettet en boblegruppe for eldre dommere, hvor Thomas og Anders er en del av. Thomas og Anders har dømt sammen i ca 1,5 år. Sammen har de tatt store steg på veldig kort tid. Med veiledninger av observatører i boblegruppen for eldre, har de blitt funnet verdig til å dømme på Nivå 5 (som tilsvarer 3 div). Kronen på verket var å få dømme region cup finalen for herrer, hvor Siggerud spilte mot Vestre Bæreum. Disse spiller til daglig i henholdsvis 3. divisjon og 4. divisjon. Gratulerer Thomas og Anders!


LERØYSERIEN:

 

 

 

Platinapartner

Sølvpartner

HovedsamarbeidspartnerMotta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her

Daglig leder: Wivian Kollvangsnes
Styreleder: Michael Thomsen
Økonomi : Trine Langvik Stang   
Organisasjonsnummer: 996361764
Adresse: Stanggrenda 21, 1708 Sarpsborg
Kontonummer: 1020.30.62791