Lerøy j 18 år/ J 20

Nyheter fra Lerøy j 18 år/ J 20

Spennende avslutning i siste runde i LERØY-serien
Helgen 1. og 2. april skulle Norges beste håndballag for J/G 18 kåres. I 5. serierunde var alle lagene samlet i Drammenshallen. Selv om sil-jentene måtte klatre ned fra ledelsen etter 4. runde, så var ingenting avgjort før denne helgen. Jentene kunne ende opp med alt fra 1. til 5. plass. Og spennende ble det!
[les mer...]
Tabelltoppen glapp for J18 i Lerøy
Helgen 4. og 5. mars reiste jentene til Gjøvik for å spille 4. og nest siste runde i Lerøyserien. Denne helgen skulle de møte Stjørdal, Gjøvik og sist og absolutt ikke minst tabell-toeren Nit/Hak. Sistnevnte skapte hodebry for jentene og ble for sterke.
[les mer...]

Beholdt ledelsen i Lerøy
Sarpsborg IL arrangerte den 3. runden av landsserien. En flott håndballhelg med spennende kamper og liv på tribunen i Sarpsborghallen. J18 fikk med seg full pott og beholder ledelsen i serien.
[les mer...]
Topper Lerøy-tabellen
Runde 2 i Lerøy serien gikk av stabelen i Lørenskoghallen helgen 17.-18. desember. Jentene fortsatte den gode trenden fra forrige runde og er fortsatt ubeseiret i denne landsserien. Mange gode lag møtes, så jentene må være på topp i alle kamper. Sil-jentene viser at bredden i laget er stor, og alle bidrar alle med scoringer og godt forsvarsspill. Denne helgen møtte de Follo, Fjellhammer og Larvik.
[les mer...]

1. runde i Lerøy
Runde 1 i Lerøy serien ble spilt landet rundt helgen 19. – 20. november. En helg med disse jentene er sjeldent kjedelig, og denne helgen var intet unntak. Tre super jevne kamper som ender opp i fem poeng! De to kamper vi vinner, ligger vi under helt frem til de aller siste minuttene, får så å snu kampen på slutten. Denne helgen var ikke for folk med sarte nerver (unnskyld Arne), men utrolig moro med jevne kamper som går vår vei!
[les mer...]
J18 klare for Lerøy-serien
J18 er klare for Lerøyserien etter 2 kvalifiseringsrunder. Etter to turer til vestlandet klarte jentene å vinne 4 av 5 kamper. Serien vil nå fortsette med de 16 beste lagene i landet over 5 helger.
[les mer...]


LERØYSERIEN:

 

 

 

Platinapartner

Sølvpartner

HovedsamarbeidspartnerMotta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her

Daglig leder: Wivian Kollvangsnes
Styreleder: Michael Thomsen
Økonomi : Trine Langvik Stang   
Organisasjonsnummer: 996361764
Adresse: Stanggrenda 21, 1708 Sarpsborg
Kontonummer: 1020.30.62791